Întrebări frecvente

Cum funcționează serviciul?

Sunați-ne sau plasați o comandă online. Managerul nostru vă va contacta prin telefon sau e-mail.

Ce fel de transport pot comanda?

Puteți comanda transport internațional de marfă sau livrarea mărfurilor în grup, precum și transportul interurban de marfă cu camioane complete de la 1,5 la 20 de tone. China Trade & Logistic Company este compania # 1 pentru colaborarea cu China. Furnizăm toate tipurile de containere - frigidere și izoterme.

Cine își asumă responsabilitatea pentru expedierea mea?

China Trade & Logistic Company este pe deplin responsabilă pentru transportul, controlul și siguranța mărfii. Puteți afla întotdeauna despre încărcătura dvs. de la managerul personal.

Ce servicii oferiți?

China Trade & Logistic Company oferă o gamă completă de servicii pentru colaborarea cu China: aviație, cale ferată, rutieră, transport maritim de containere, precum și grupaj de marfă și Project Cargo. Efectuăm consolidarea și căutarea mărfurilor, precum și furnizarea de servicii logistice și vămuirea mărfurilor pentru operațiuni de export-import.

De unde știu unde este marfa mea?

Vă puteți urmări încărcătura utilizând codul de urmărire emis de managerul personal.

Am transport regulat. Pot lucra în serviciu?

Da, China Trade & Logistic Company lucrează cu comenzi regulate și livrarea lor din China către țările din Moldova și UE. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin telefon: + (373) 79034645.