Ambalare și reambalare

Comandați un serviciu de la specialiștii noștri

Fiabilitate
Calitate
Preț

Ambalarea și reambalarea mărfurilor

Ambalarea și reambalarea în cărcăturii este un serviciu pe scară largă pentru a aduce mărfurile într-o formă adecvată, care îndeplinește cerințelere țelei de tranzacționare. Specialiștii depozitului companiei "CTLC" vo refectua calitativ și prompt ambalarea și reambalarea mărfii. La cererea clientului, mărfurile pot fi mutate în orice alt recipient, pentru o în cărcătură totală este prevăzută o ladă.
Ambalarea mărfurilor - calitativ și prompt
Specialiștii depozitului de depozitare responsabil pot reduce sau măricantitatea de mărfuri din pachet, conform dorințelor dvs. De asemenea, ambalajul poate fi echipat cu cârlige sau alte dispozitive.
  • Text Hover
  • Text Hover

Discutați detaliile serviciului cu managerul nostru.Pentru a face acestlucru, lăsați o cerere și vă vom contacta.

  • Text Hover
Controlăm și verificăm
Toate lucrările la ambalarea sau reambalarea mărfurilor se efectuează în zone separate, special desemnate ale complexului de depozite, fără a interfera cu operațiunile de încărcare.
Procesul de ambalare este monitorizat constant de un departament special de calitate; depozitul este dotat cu camere video. Prinurmare, garantăm cu încredere clienților noștri munca exclusiv de înaltă calitate efectuată la timp.

Trimiteți cererea

Vă vom contacta în termen de 24 de ore